02/19 Fresh Silver

Hei igjen!

Jeg har tidligere skrytt av min frisør Charlotte Stenseth, og det gjør jeg nok en gang! Som vanlig så kunne jeg ikke vært mer fornøyd med resultatet fra mitt siste besøk hos Skum Frisør, Oslo.

Grått hår krever mye jobb siden fargen ikke holder like godt som andre “ekte” farger gjør, og dermed vaskes bort fortere.  Jeg klarer å opprettholde fargen til en viss grad med sølvsjampo, men det trenger definitivt en touch-up med farge en gang i blant. Før timen vasket jeg håret med en rensesjampo slik at alle pigmentene fra sølvsjampoen skulle gå bort, og jeg satt igjen med noe som så veldig gult ut….. Det er tross alt nesten 6 måneder siden sist jeg fikk det farget, så jeg er ikke overrasket. Hehe.

Vi klippet også en del av lengden, ettersom vinteren har tært i stykker tuppene. Jeg foretrekker heller litt kortere, men sunnere hår, enn langt og flisete. Det får uansett håret til å virke mye tykkere. Er dere enig?

FØR & ETTER:

 

Charlotte er høyst kompetent innenfor faget, og er ekstremt talentfull med farge. Det som gjør meg spesielt komfortabel i stolen hennes, er hvor forståelsesfull og kunnskapsrik hun er i forhold til hva man ønsker seg, og hva som er realistisk å oppnå med det utgangspunktet man kommer med. I tillegg er hun verdens hyggeligste å tilbringe tid med under prosessen. (Behandlingen er sponset)

For å booke time med Charlotte:
Trykk her! – Online booking link

Tlf nummer: +47 943 04 065
Instagram: Charlotte_hairandmakeup

02/19 Get to Know me! Q&A

Hey! 

Jeg har forstått at mange av dere ønsker at jeg skal være mer personlig i innleggene mine. Det kan jeg gjerne være, men med litt hjelp fra dere. For at dere lettere kan bli kjent med meg, og få en innsikt i hvem jeg er, så kan vi starte med at dere selv spør om alt dere lurer på. Fyr løs! Jeg vil svare av mine beste evner. Hehe. 

Bildet er forresten fra en gøyal shoot jeg hadde sammen med den dyktige fotografen Karl Myrvang for en liten stund tilbake. Dere vil få se flere seanser her på bloggen veldig snart. Stay tuned! I mellomtiden kan dere sjekke ut hans Instagram HER

02/19 HairTalk

Reklame | Fudge Professional

Hei igjen!

Er det noe jeg ofte får spørsmål om, så er det håret mitt; hvor jeg ordner det, hvordan jeg styler det, og spesielt hvordan jeg bevarer fargen. Derfor tenkte jeg å skrive litt om det her.

Først å fremst, så er jeg er ekstremt kresen når det kommer til å velge frisør, fordi jeg sjeldent møter noen som gir meg akkurat det jeg ber om. Det var helt til jeg fant jeg Charlotte fra Skum Frisør i Oslo. Hun gir meg akkurat den sølvtonen jeg er ute etter. Apropos Charlotte, vi skal sees på tirsdag og hun skal fikse håret mitt igjen. Jeg tenkte å demonstrere med før- og etterbilder som et innlegg her. Før den tid så kan du sjekke ut Charlottes Instagram HER, og blogg HER

For å opprettholde fargen bruker jeg Fudge Violet toning Shampoo & Conditioner. Denne sjampoen er definitivt den mest pigmenterte av alle jeg prøvd (og jeg har prøvd det meste). Jeg varier hvor lenge jeg lar den virke i håret basert på hvor grått jeg ønsker det, men 2-5 minutter er som regel nok for mitt hår. Den eneste ulempen med denne er at håret kan virke tørt etter bruk, men da hjelper det med en god olje.

 


Etter å ha vært såpass fornøyd med Fudge sine Violet- produkter, har jeg også testet deres Volum serie; Fudge Expander. De levde opp til forventningene. For best resultat liker jeg å føne det opp ned, og gjerne med en god mousse. Tips: Om hårføneren din har en funksjon for kald luft, så avslutt med å føne det kaldt for å gi mer langvarig hold i frisyren. 
Btw, den ikke-eksisterende margen hos deskop irriterer meg også. Det jobbes med, takk. 

02/19 Hi again!

Hei!

Det har gått en stund, og denne platformen ble satt på pause. Hvor ble jeg av? Jeg har en tendens til å holde på med flere prosjekter samtidig, og da ender jeg som regel opp med å syns jeg det er bedre å legge 100% fokus der interessen er størst. Det syns jeg er fordelaktig. Jeg er glad for at jeg er bygd opp sånn. Den siste tiden har fokuset vært på bilder og forskjellige shoots. I tillegg har jeg selv tatt stor del av post-produksjonen. Og, Wow. Jeg har virkelig fått forståelse for hvor mye tidkrevende presisjonsarbeid som ligger bak hvert enkelt bilde som skal brukes til kampanjer, reklame, etc. 

Over til noe annet; jeg vil gi en stor takk til dere som regelmessig etterspør bloggen og flere bilder. Det er gøy å se at såpass mange er engasjert. 

Dette er Balto forresten. Regner med at dere vil se en del av han også fremover.