Planer for sommeren

Reklame |

Hei!
Tusen takk for responsen på mitt forrige innlegg, veldig gøy å lese om deres inspirasjonskilder så jeg kan bli litt kjent med dere også! Akkurat nå sitter jeg på kontoret og legger planer for sommeren. Angående Azerbaijan turen, så reiser vi i midten av Juli, og skal besøke byene Baku, Sheki, Gobustan og Shamakhi. Det er et land preget av lang historie, og jeg gleder meg til å utforske og dele oppdagelser om deres kultur, natur, arkitektur & kunst, og ikke minst mat! Jeg har fått en del skeptiske reaksjoner rundt turen, nettopp fordi det ikke er en normal feriedestinasjon for nordmenn, og det er akkurat dette prosjektet handler om! AZ har fått et veldig misforstått omdømme pga deres geografiske posisjon nærme problemområder. Men det er absolutt trygt å reise dit, noe som vil bli demonstrert igjennom prosjektet. Håper du vil følge med oss!

Her er forresten de siste bildene vi tok for klokkemerket AIGI Time! Jeg synes deres klokker er av et så pent og minimalistisk design, og jeg elsker at man lett kan bytte reimen selv. Min favoritt reim er typen “mesh” som er avbildet her, sammen med uret Solar Eclipse.(Dere kan få 20% rabatt ved å bruke koden “Jea20”)
Jeg må også nevne at etter at jeg har blitt mer “kjent” med det nye håret mitt, så er jeg ganske imponert over hvor godt det holder formen. Her vaska og krølla jeg håret kvelden før (uten å bruke noen form for hold-produkter eller hårspray) og krøllene holdt formen i 2 dager etterpå! Sammenlignet med mitt naturlige hår som bare pleide å holde seg i noen timer før det rettet seg ut igjen. Håret er fra Great Lengths / Eco Cult, og du kan lese mer utfyllende om det HER.

Instagram: Jealise
Bloglovin: Jealise

HVA INSPIRERER DEG KREATIVT?

God solfylt tirsdag!

I dag tenkte jeg å prate litt rundt et tema som stadig dukker opp angående innholdet og bildene på kanalene mine. Nemlig, hva som inspirerer meg, og hvor jeg finner inspirasjon?

Jeg er avhengig av å kontinuerlig mate den kreative siden av hjernen med nye impulser for å holde meg inspirert. Jeg er skapt med et innebygd behov om å få utløp på kreativ energi, og om det går lenger tid uten at jeg får brukt kreativiteten og de artistiske ferdighetene mine blir jeg fort rastløs, og kan føle på en tomhet som kan resultere i at jeg rett og slett blir litt deppa. Noen som kjenner seg igjen?

Jeg har alltid hatt et godt øye for det kunstneriske aspektet siden av ting, og finner mesteparten av inspirasjonen min derfra. Jeg anser egentlig alt som er kreativt utviklet som kunst. Å skape musikk er en kunstform i like stor grad som å male et maleri, å male på seg et fjes med sminke, å anrette forskjellige matretter, samt å skape forskjellige utrykk og følelser igjennom foto. Og det er nettopp denne foto-basillen jeg virkelig har blitt bitt av nå i senere tid. Jeg er fascinert av den visuelle funksjonen fotografier har til å kunne formidle budskap uten å bruke ord, og å kunne vekke ulike type følelser basert på hvem som ser på bilde.

Jeg er klar over at jeg er ganske eksentrisk av meg, og fanger inspirasjon fra de merkeligste ting. Alt jeg ser, lukter, hører, og ikke minst føler åpner for nye idèer. Det er nok sistnevnte som har mest makt over inspirasjons-mottakeren min, hah.. Hvordan jeg føler meg er ofte gjenspeilet i det jeg gjør, og om jeg skal være helt ærlig, så er det gjerne derfor jeg plutselig har store gap uten innlegg på bloggen. Det er utfordrende å lage lærerike og inspirerende innlegg for andre om jeg selv føler meg nede. Men, som et positivt utfall så åpner det for at jeg drar meg selv ut og henter ny inspirasjon fra det jeg opplever rundt meg. Jeg føler meg alltid mer motivert til å fortsette med det jeg gjør etter at jeg bevisst oppsøker inspirasjonskilder og tar til meg ny informasjon. Når det kommer til blogg, så blir jeg inspirert av hvordan ferdigheter og kunnskaper utvikler seg etter hver gang jeg/vi tar bilder som jeg blir fornøyd med, og alt etterarbeidet som følger med. Resultatet er ofte langt i fra hva jeg så for meg i første omgang, men det er akkurat det som gjør det så inspirerende! 

Naturlig nok startet interessen for foto etter at jeg startet å jobbe foran kamera. Som regel holder man seg til sin side av kamera, men jeg er like interessert i prosessen under og etter fotografering. Jeg liker å se ting gå fra start til slutt, og å ta lærdom om hvilke områder man kan forbedre til neste gang. Så det er vel en mestringsfølelse inne i blide her også? no pun intended, lol.


Tanker?

Follow me on Instagram here
Follow me on Bloglovin here

 

We’re Going to Azerbaijan!

Reklame |

Heeeey! 
I dag har jeg en ganske interessant ting å dele med dere! I Juli så reiser nemlig jeg og et team til Azerbaijan for et veldig spennende prosjekt. Jeg ble kontaktet av en fotograf og en klesdesigner som trengte en modell og blogger for et reklameprosjekt som omhandler turisme i Azerbaijan. Siden dette er noe som passer meg perfekt, så hoppet jeg selvfølgelig på muligheten. For er det noe jeg virkelig brenner for, så er det å reise og oppleve andre kulturer, spesielt til steder som kanskje ikke er så vanlig å reise til. Derfor er jeg ekstatisk over å nå ha anledningen til å formidle oppdagelsene mine igjennom bloggen! Jeg kommer til å oppdatere kontinuerlig, og håper de som er interessert vil følge med meg og forhåpentligvis lære noe nyttig! 🙂

Jeg tenkte også å dele de siste bildene vi har tatt:

Klokka er fra AIGI Time i varianten Solar Eclipse 32mm Petite Rose, som du kan finne HER. Jeg ble så glad da jeg fikk denne, fordi den passer så godt til håndleddet mitt. Vanligvis så er uret på klokker litt for stor for meg, men denne var så liten og feminin synes jeg. Dere kan få 20% rabatt om dere bruker koden “Jea20”.(Sponset)

Her har jeg brukt noen nye vipper jeg fant fra House of Lashes! De heter “Noir Fairy Light”. Jeg tenkte å kanskje lage et eget innlegg om hvordan jeg setter på vipper, hva slags lim jeg synes er best, hvordan jeg tar vare på de osv. Hva tenker dere?

Tanker?

Instagram: Jealise
Click here to Follow me on Bloglovin

WEEKEND PICS

God fredag!
Dette blir en rolig helg for meg, men jeg tenkte at det var en fin anledning til å dele noen bilder fra en helg for noen uker siden. Vi var hos Amanda på Mimosa frokost, hvor hun hadde stelt i stand med god frokost og freshe drinker. Alle bildene er tatt på takterrassen til Amanda, hvor vi endte med å tilbringe mesteparten av tiden før vi dro videre til et åpningsevent. 


Dette ble et litt kult bilde, right?
Fra Venstre: meg, Karoline, Amanda, Aurora.

Er det her jeg skal skrive outfit details? I så fall; all Black as usual, no surprise. Bukse og topp fra fra Bik Bok. Belte er fra Monki. Kjøpte også noen nye sølvsmykker og øredobber på Glitter her for leden også.  Det er sikkert 5 år siden jeg sist var inne i en Glitter butikk, og jeg ble faktisk overraska over hvor mye fint de har der nå! Syns disse fjærøredobbene var ganske kule.

Instagram: Jealise
Follow me on Bloglovin Here!

 

Og la oss ikke glemme at vi møtte på den kuleste hundeduo´n ever:

obsessed med hunder, sa du?

 

 

 

 

 

 

My Everyday Makeup

God torsdag!

Jeg pleier å gjøre en del forskjellige stiler med sminke, og jeg liker å variere. Men i dag tenkte jeg å vise en helt vanlig hverdagssminke. Det er faktisk denne typen minimalistisk sminke jeg er mest komfortabel med, fordi jeg føler at den viser best hvordan jeg faktisk ser ut, kontra å for eksempel endre øyefasong med tunge skygger og store vipper. 

 

Face:
NYX angel veil Primer
Makeup Mekka Colour Correction concealer (Yellow)
Mac Studio Sculpt Foundation (Shade NC20)
Makeup Mekka Halo Me baked highlighter
Sleek Makeup Face Form Contouring & Blush Palette (Medium)
Ben Nye Luxury Powder (Banana)

Eyes:
Maybellinne Brow Precise Fiber Filler Brow Mascara (Dark Blonde)
Makeup Mekka Back to Basic palette (shade Stone Cold & Sandstorm)
Maybelinne Lash Sensational Mascara

Lips:
Any Lip balm
MAC Pro Longwear lipstick (Velvet Teddy)


Tanker?

Instagram: JEALISE 
Follow me on Bloglovin HERE! 

 

 

 

Great hair day EVERYDAY!

Reklame |

Hei!


I forrige uke var jeg hos Eco Cult Frogner for å ordne håret. Jeg skulle originalt kun tone det, men så endte det med at jeg kom tilbake dagen etter for å sitte hårmodell for Great Lenghts keratin extensions! Etter at jeg klippet av en del av håret sist jeg var hos frisøren så savnet jeg fort den gamle lengden, så da passet det bra å prøve extensions. 

Dette blir første gang jeg bruker løshår, og jeg har egentlig alltid vært veldig skeptisk til det, fordi jeg har fått for meg at det sliter i stykker håret. Dette er tydelig ikke tilfelle om det settes inn riktig, og at det blir tatt riktig vare på av en selv. I salongen fikk jeg god innføring i nettopp hvordan jeg skal gjøre dette. Jeg fikk  blant annet med meg både sjampo og balsam tilegnet løshår, i tillegg til en børste som gjør det mulig å gre seg på vanlig måte, uten at det skader noen av festene.

Eco Cult er spesialister på løshår med over 20 års erfaring, så jeg følte absolutt at jeg var i trygge hender da jeg satt i stolen. En annen ting jeg satt veldig stor pris på da jeg var i salongen, var hvor godt de kommuniserte med meg under konsultasjonene. Jeg følte at vi kom til en enighet sammen, og at frisørene hadde full forståelse for hva jeg ønsket. Vi startet med at Annette la i en fargevask for å tone håret kaldere, før festene ble satt inn av Arta ved hjelp av ultralyd og kaldluft.

En annen bekymring jeg originalt hadde angående løshår, var om jeg kom til å merke at de var der, og at det skulle være vanskelig å style det. Men det er tvert i mot! Jeg merker ingenting til festene med mindre jeg faktisk tar på de, og det kan styles og ordnes akkurat som vanlig hår. Jeg er mer enn fornøyd og jeg ELSKER mitt nye lange hår! Det blender seg helt perfekt inn med mitt naturlige hår, så man har ingen sjans til å se at det er løshår. Sammenlignet med andre typer løshår så varer disse festene i hele 4 måneder før man må bytte det ut Bra, ikkesant?!

Tanker?

 

Instagram: JEALISE

Følg meg på Bloglovin HER

 

Pictorial: Full Lips

Reklame |

God tirsdag!
Dagene mine i det siste har vært ganske rolig (til en forandring), og jeg har endelig hatt tid til overs til å ta masse bloggbilder. Det er først nå jeg har fått forståelse for hvor mye tid man faktisk må investere for å poste hver dag, så det har vært en liten tilvenningsfase. Følg meg gjerne på Bloglovin ved å trykke her. 

I dag tenkte jeg å vise hvordan jeg har pleid å gjøre leppene mine i det siste. Jeg liker å bruke nude farger og få de til å se litt mer “plump” ut.

Her bruker jeg MAC sin Retro Matte Liquid Lipcolour i fargen Lady-Be-Good. Denne kjøpte jeg i fjor en gang, og helt ærlig så hatet jeg den i førsten. Jeg synes den tørka ut på leppene på en måte som fikk den til å se størkna ut, og det var vanskelig å få kantene til å se bra ut. Men! jeg ville ikke kaste den, og fant heller ut hvordan den kan brukes for et bedre resultat. Nå er den en av mine favoritter!
Det første jeg gjør før jeg bruker denne leppefargen er å bruke en leppepomade først. Det gjør at den ikke tørker så veldig fort når man tar den på, og det er sikkert greit med litt fukt uansett? hehe.

Jeg outliner leppekanten først, for så å legge litt til på selve leppa, og bruke en finger til å spre det ut. Mitt tips med denne er å  bruke så lite produkt som mulig, slik at man faktisk bare farger leppene, istedenfor å applikere et tykt lag på på de.

Jeg avslutter med litt gloss for å gi en mindre tørr look, og for å jevne ut kantene om de er litt for harde. Jeg legger den bare i midten, og ikke over hele, så slipper den å skli rundt i løpet av dagen.

Her har jeg på meg et sjal fra fra YNG by Yang. Jeg pleide veldig sjeldent å bruke noe form for silkeskjerf eller sjal før jeg fikk dette, men nå er jeg obsessed! Det gjør et hverdagslig antrekk om til en mer classy look, og jeg bare elsker denne blåfargen over noe hvitt. Klikk deg inn HER for å se flere forskjellige design. (Sponset)


Tanker?

Instagram: JEALISE

Følg meg på Bloglovin HER

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19851601/?claim=gbnpw4njw4p”>Follow my blog with Bloglovin</a>

How I do my Brows

Hello!

Nå var det på tide å farge og ordne bryna mine igjen, så jeg tenkte jeg kunne lage en liten demo på hvordan jeg gjør det! 🙂

Slik ser de egentlig ut, etter at fargen har gått helt bort. Jeg pleier ikke å nappe de noe særlig, jeg tar kun bort hår i midten og litt under om det er noen hår på skikkelig villspor.

Jeg har litt forskjellige farger som jeg liker å bruke, men denne gangen gikk jeg for denne fra Depend. Denne har jeg sikkert brukt i snart 10 år, haha..

For best mulig resultat grer jeg fargen på med en kost, og prøver å unngå å få noe av fargen på huden. Jeg lar fargen virke i ca 15 min før jeg tørker den bort med en våtserviett eller bomullspad.

Jeg liker å fokusere brynene oppover hele tiden, for å få et mer våkent blikk. Jeg syns også det er enklere å tegne inn senere om alle håra peker oppover.

For å tegne inn bruker jeg enten en dip brow eller et pudder. Jeg pleier å bare fylle inn helt nederst, og der det er “hull” fordi det mangler hår.

Jeg liker også å bruke en concealer under brynet for å skape en mer sharp look, og “rydde opp” der det eventuelt har satt seg farge på huden.

Jeg eeelsker å bruke øyenbryns-gel. Det gjør at bryna holder seg på plass, og jeg syns det gjør det lille ekstra siden det får håra til å se ut som hår, om det gir mening, haha. Jeg har vist disse flere ganger her, og det er fordi jeg er genuint fornøyd med resultatet de gir. Den lyse “fiber filler” er av en gullfarge med litt glitter, som gir en 3D effekt på bryna!

Slik ser de ut til slutt:

Tanker?


Instagram:JEALISE