Hvordan jeg oppnår Friskt og Volumøst Hår

Hey!
Jeg tenkte å tipse om min favorittmetode å friske opp håret på. Nemlig tørrsjampo! Det var ikke før jeg var foruten at jeg oppdaget hvor ofte jeg faktisk tar den i bruk, og hva slags frisk effekt den gir håret.
Jeg unngår å dusje håret hver dag, og da er tørrsjampo perfekt for å friske opp håret når det ikke er nyvaska. Jeg har prøvd meg igjennom utallige forskjellige typer, men jeg ender alltid tilbake til Batiste sin. Jeg begynte å bruke denne da jeg flytta til England for mange år siden, og den har vært en favoritt siden. Jeg vet at flere misliker at den er så hvit i fargen, men for meg er det bare en fordel siden den matcher håret, hehe. Det jeg liker med disse er at at de gir et veldig tørt resultat (jeg synes andre typer kan bli litt seige), og den fungerer bra for å løfte håret og få litt mer volum. I tillegg lukter de helt fantastisk! De har et mangfoldig utvalg av forskjellige lukter, og jeg tror ikke jeg har brukt èn som jeg ikke liker! (originalen er den eneste jeg ikke fan av, men den funker fortsatt). Batiste har også en “Heavenly Volume” versjon som jeg elsker å bruke om jeg setter håret opp. Den er mye mer kleblig og kan minne litt om de hårpudderne som var populært for en tid tilbake. Derfor liker jeg den best til oppsatt hår, og om jeg vil ha mye volum.Dette virker jo som tidenes reklameinnlegg, men det er det altså ikke. Det er bare den entusiastiske beauty bloggeren i meg som vil tipse om ting jeg virkelig er fornøyd med. Jeg tar ikke i mot og reklamerer for noe jeg ikke genuint er imponert av, og det hender at jeg sender ting i retur og takker nei til oppdrag om produktene jeg mottar er skuffende, eller ikke lever opp til forventningene. 

Instagram: Jealise

8 Hacks for å lykkes med Vipper

God dag!
Jeg elsker å bruke vipper, og jeg var spesielt glad i å ha vippeextensions. Men, jeg synes ofte det er penest med lite øyesminke, og med extensions så har man ikke så veldig mye valg. OG, det er veldig deilig å kunne gni seg i øya, hehe. Så da synes jeg at strip lashes et godt alternativ. Jeg tenkte derfor å dele mine tips for å lettere lykkes med løsvipper.

1. Velg riktig vipper for deg.
Jeg synes det er mye enklere å få et naturlig resultat med vipper som har mer “mellomrom”, fremfor de med en lang sammenhengende strip. Jeg bruker litt av begge deler, men synes fortsatt typen til venstre er enklere å påføre.2. Bøy vippene.
Jeg pleier å “tøye” de ved å bøye litt på de så de mykner opp. Det gjør det enklere å applikere de, og minsker sjansen for at de spretter opp i endene utover dagen. 

3. Trim vippene
så de passer ditt øye. Som regel er vippene alt for lange, og trengs å klippes så de passer. Jeg holder de opp mot vippekanten og måler, og klipper de så de dekker ca 3/4 av vippekanten. Jeg liker ikke at de når helt inn i det innerste hjørnet, da har de en tendens til å se unaturlige ut, og sjansen for at de spretter opp er større. I tillegg merker jeg mindre til de om de ikke sitter helt inn i hjørnet

4. Bruk riktig Lim.
Riktig lim for meg er et lim som holder lenge, men som også gjør det mulig å bruke vippene igjen. Jeg har prøvd meg rundt med litt forskjellig, men faller alltid tilbake til det gode gamle Duo limet. Denne finnes også i sort!! men jeg har ikke funnet det i Norge enda.. Det jeg elsker med dette limet er at man enkelt kan dra limet av løsvippene når man tar de av! Dette gjør at man enkelt kan bruke vippene igjen. Andre lim blir alt for seigt når det tørker, og er dermed ikke like lett å dra av uten å ødelegge løsvippene.

5. La limet tørke.
Har du problemet med at vippene “sklir rundt” og lager klin når du skal lime de på? Det pleide jeg å ha, helt til jeg begynte å la limet tørke litt først! La limet tørke i ca 40 sekunder før du påfører vippen, da har limet stivnet litt og fester seg bedre uten å skli like mye rundt. Og husk: et tynt lag med lim holder lenge.

6. Bruk eyeliner
og tegn en tynn linje hel nederst ved vippekanten. Dette gjør at kanten av løsvippene skjules mer.
7. Påfør maskara først.
Det gjør også at vippene ser mer naturlig ut når de blendes sammen med dine egne. Og om du har helt lyse vipper sånn som meg, så ser det bare bedre ut når de også blir sorte, hehe.

8. Bruk pinsett til å påføre vippene.
Da får man mer presisjon når ma
n skal sette de på. Jeg skjønner ikke hvordan noen klarer å bruke fingrene, men dette er vel litt smak og behag. 

That´s it! Håper dere fikk bruk for noen av tipsene, og at det blir litt enklere å samarbeide med løsvippene neste gang! 🙂 

Instagram: Jealise

Shoot day – Behind the Scenes

Yo!

I går var det dags for shoot igjen, og siden jeg prøver å bli bedre på å ta dere med litt behind the scenes også, så tok jeg med meg mitt eget kamera og fikk knipset litt “backstage”. Jeg har gjort det til en vane å ta med meg kamera overalt, men det er kanskje en idè å skaffe seg et litt mindre ett enn den store klumpete speilrefleksen? Noen forslag her?

Her skøyt vi noen reklamebider for Bake´n Go, som er et kjempe genialt konsept for både kake-elskere og bakere!
Appen/hjemmesiden gjør det mulig for både hobby- og profesjonelle bakere å komme i kontakt med folk som trenger deres tjenester, eller så kan man registrere seg som kjøper å få tildelt en baker til akkurat det du er ute etter. Det er absolutt verdt å sjekke ut! Kanskje jeg selv burde registrere meg som baker med noen av kakene mine? Hmm…hehe. Vi spilte også inn litt film for denne reklamen, men det kan jeg heller vise sluttresultatet av. 

(Edmond & Klaudia over) Her er settet hvor vi spilte inn en reklame for et annet restaurantkonsept. Jeg kan ikke si så veldig mye rundt akkurat dette prosjektet siden det ikke har blitt lansert enda. Jeg synes uansett at studioet var kult, og det er som regel på slike plasser jeg finner mye inspirasjon til forskjellige bilder. Når jeg tenker meg om burde jeg kanskje tatt litt flere bilder rundt om kring i lokalene, fordi det krydde av masse forskjellige props, møbler og kunstverk som satt igang idèmyldringen min. Men hey, jeg tok i hvertfall noen denne gangen? Jeg merker at jeg føler meg som en litt halvferdig blogger noen ganger, men det kommer seg. Takk for at dere vil følge med på denne litt rotete oppstartsfasen til denne bloggen.Dette er forresten Edmond, som skal være fotografen for Azerbaijan prosjektet! Det var greit å kunne skyte litt før vi skal jobbe sammen under en hektisk uke med fullt kjør av shoots og innspillinger der borte. Vi skal planlegge litt videre i kveld, for nå er det faktisk under 2 uker til vi reiser!

Hva synes dere om slike innlegg? 
Instagram: Jealise

Stay Sophisticated

Reklame |

God morgen!
Jeg tenkte å dele noen bilder fra forgårs! Som en del av dere så på Instastory så tilbragte jeg dagen hos Eco Cult for innspilling av promo-video og reklamebilder. Det var en veldig hyggelig og oppmuntrende dag på en ellers veldig grå onsdag. Jeg dro med meg masse ny energi hjem, og det er slike dager som gjør at jeg virkelig kjenner på ekstroverten i meg.
For anledningen stylet min frisør Annette håret mitt med dette enormt tøffe oppsettet. Jeg har aldri sett noe lignende! Håret mitt er aldri så fint ordna som når jeg drar fra den salongen. Og siden dette håret holder så bra på fasongen så har jeg fint hår i flere dager i etterkant. Amazing. Visste dere at de har en egen Style Bar og Braid Bar?! Det er jo super gunstig om man skal på et event eller har en anledning man vil være ekstra fin til! De har til og med ett express styling alternativ om man vil ha noe litt enklere enn et fullt oppsett. (Ta en titt på hjemmesiden deres her.)Til en forandring så har jeg kledd meg i lyse klær. Fikk sansen for denne beige, hvit- og sølv komboen. Blazere er alltid en go-to for meg om jeg vil gå for en mer sofistikert look (denne er fra Zara (Genseren er fra H&M)). I det siste har klokker, øredobber og små smykker blitt en så stor del av meg at jeg nesten føler meg naken om jeg er foruten. Flere som kjenner seg igjen? hehe. Instagram: Jealise

Møt Fashion Designeren for Az-prosjektet

Riktig god Fredag!
Det beste med jobben min er at jeg har friheten til å styre dagene mine akkurat som jeg vil, så i dag har jeg hjemmekontor og tenkte å legge inn en veldig kjapp oppdatering her. (For som jeg har forstått det rett, så foretrekker dere en variasjon av korte oppdateringer og mer utfyllende innlegg?)
Jeg tror dette vil bli en spennende dag, for i dag skal jeg nemlig møte med teamet jeg reiser med til Azerbaijan med!

Vi skal planlegge hele reiseruta med transport, diverse hoteller, steder vi skal besøke og hvilke severdigheter vi kommer til å oppleve. I tillegg skal jeg sammen med klesdesigneren Shervin og fotografen Edmond planlegge alle lokasjoner for forskjellige shoots, samt hvilke klær som passer til hvert sted osv.
Jeg er personlig en stor fan av kolleksjonene til Shervin. Spesielt hennes siste kolleksjon “Im a Star” som ble presentert på runwayen under årets Fashion Week i Antalya. Jeg bare elsker den rene hvite stilen og de elegante snittene i klærne hennes, og ikke minst alle de stilige kronene!

(Sjekk ut nettsiden hennes her.)

Instagram: Jealise

Svar på spørsmål #3


Hva gjør deg så eksotisk? Du kan ikke være 100% norsk?

Haha, eksotisk du liksom. Man kunne vel ikke sett mer norsk ut enn meg??  hardbarka Østfolding fra Sarpsborg detta. Har noen tyske gener langt uti slekta men tror det er så fjernt at det ikke telles engang? 

syns du har så kul og annerledes stil! men hvor handler du klærne dine?
Her jar jeg hatt litt trøbbel i det siste. Det er vanskelig for meg å finne klær som passer meg i butikker her i Norge, kontra butikker i England og USA som jeg har vært vandt med siden 2012-13. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg opplever at klærne i XS her ikke sitter like bra som der borte?.. Jeg har tidligere vært ganske heldig med shoppingmulighetene rundt de plassene jeg har bodd.  Oxford er en grei handleby i seg selv, men jeg hadde også Bicester Village Outlet veldig nærme,  og i Florida bodde jeg bare 50 meter unna Orlando Premium Outlet, og 20 min unna Florida Mall, som er et av USA´s gigantiske kjøpesentre. Så butikkene jeg har mest klær fra er nok River Island, Allsaints, Topshop, Gant, Zara, Miss selfridge, og Urban outfitters.
Hvilke nettsider anbefaler du å handle klær fra? Hvem har best leveringstid osv.
Jeg handler veldig sjeldent klær på nett, og jeg satt faktisk akkurat å diskuterte med Amanda at jeg burde bli flinkere å faktisk handle på nett. Det har aldri falt meg inn å gjøre det fordi jeg aldri ender med å kjøpe mer enn 1/100 ting jeg prøver i butikker uansett, haha.. Men tydeligvis så er det ikke så kronglete med retur som jeg alltid har fått for meg. Jeg kommer uansett til å oppdatere her etterhvert som jeg tester ut forskjellige nettsteder!  Har dere noen forslag? 🙂


Kommer det en del til av “Ting som irriterer meg”?
Haha. Jeg gjorde meg noen flere notater etter at jeg posta det innlegget, og lista ble stadig lengre. Fra mine nærmeste fikk jeg kommentarer som “kl
arte du å holde deg til kun 9 ting?!” Så ja, det er veldig sannsynlig at det kommer en fortsettelse av av denne. (Se innlegget her)

Hva er det beste som har skjedd deg hittil?
Klassisk at jeg skal si at det er Balto, men det er det virkelig. Jeg har aldri opplevd at et dyr kan vise så mye forståelse og sympati for en.  Jeg kan ikke gjøre så lite som et kort sukk i bakken før det dyret sitter klengende på skuldra mi, og han nekter å fjerne seg om han enser at noen ikke har det bra. Han får meg også ut i naturen mye oftere enn jeg hadde gjort for meg selv, noe som har en ganske så terapautisk effekt på mitt sinn.  Jeg føler meg aldri alene med han i nærheten, og jeg tenker stadig over konseptet av at dette eventyraktige vesenet skal være ved min side så lenge livet lar det gjøre.

Favorite place on earth?
Dette spørsmålet pleier å også å gå igjen. Men jeg har ingen favorittplass. Mer en favoritt sinnstilstand? Jeg foretrekker å befinne meg på varme steder og finner mye ro når jeg er omringet av mye natur. Men, jeg elsker også adrenalin og fart så fornøyelsesparker er også en favoritt haha! Orlando var jo drømmestedet for meg å bo med årspass på Universal Studios og Disney. Så kanskje Orlando faktisk er en av mine favorittplasser?

Bruker du selvbruning i ansiktet også? 
Nei. Min hud ender alltid opp med negative reaksjoner i form av kløe og røde betente kviser når jeg bruker selvbruning i ansiktet. Men! jeg har prøvd litt forskjellig opp igjennom tidene, og oppnådd litt forskjellig resultat. Det finnes en ansiktsselvbruning fra St.Tropez som gir gradvis farge hver dag. Fargen denne gir liker jeg veldig godt, siden det er mulig å bygge den opp over tid, og man unngår å bli like flekkete som mer pigmenterte selvbruningskremer gjør.  Jeg har prøvd å bruke mousse og spray-selvbruninger i ansiktet også, det fungerer helt ok om man påfører et tynt lag, og vasker det bort etter noen timer. Men det blir fort flekkete hos meg fordi jeg har normal/tørr hud, og selvbruninga har en tendens til å feste seg ekstra til de tørre stedene, akkurat som på kroppen.

Kan du vise extension festene dine? de som sitter helt inne ved hodet.
Ja, det kan jeg gjerne gjøre! Regner med at dette kommer i neste hår-innlegg. Om jeg skal være helt ærlig så har jeg nesten ikke sett på de selv. De er liksom bare der, og forsvinner så godt inn i håret at jeg aldri tenker over de. 

Hva gir deg “mening”?
Wow. her skrev jeg så mye at det må komme som et eget innlegg

Instagram: Jealise

En av grunnene til at jeg blogger

Hei!
Et av spørsmålene som dukket opp under spørsmålsrunden var “hva er grunnen til at du blogger?” denne traff meg, og satt i gang en helt egen tankeprosess. Det er selvsagt en kombinasjon av grunner, men en av de sterkeste grunnene er det kreative aspektet som følger med bilder og redigering. Jeg har alltid vært avhengig av ha noe kreativt å sysle med, og nå har kamera har blitt de nye malepenslene, og dataskjermen det nye staffeliet. Den eneste forskjellen er at jeg kan dele materiale med dere der ute (selvom jeg stadig får forespørsler av de få av mine nærmeste om å dele tegninger og malerier her også, men det blir plutselig litt for privat, rart?)

Jeg vet at jeg har skrevet om dette før i et innlegg med bilder som ligner på disse, men jeg synes at det en god demonstrasjon på hvor lite som trengs for å gjøre helt “vanlige” bilder om til noe helt annet- kun ved hjelp av litt lys og bevegelse! Kanskje jeg burde starte med en fast dag hvor jeg legger ut slike ting? typ “kreativ onsdag” eller lignende? Hva tenker dere her?

Det må nevnes at jeg ikke anser meg selv som noe annet en en amatør når det kommer til foto, men jeg synes det er interessant å se hvordan ting utvikler seg ved å sammenligne nyere materiale med det jeg produserte da jeg først starta. Jeg tenker at om jeg bare fortsetter med den samme interessen, så vil ting gradvis utvikle seg videre, ikke sant?

Instagram: Jealise

BLÅTIRSDAG

God (egentlig ikke så god) mandag. Nei, tirsdag? what.
Nå har jeg slept meg selv ut av senga, inn i dusjen, ut med Balto, og bort til kontoret i en tilstand tilnærmet lik livløs. Pulten jeg sitter fremfor bogner av alle slags typer notatark, halvferdige dokumenter, fakturaer, lister, ja, you name it. Og hvem har jeg til å takke for denne varme velkomsten? MEG SELV. Kun fordi den usunne “fuck it”-holdningen snek seg inn i bakhodet mitt og tok over motivasjonen til å gjøre ferdig det jeg skulle før jeg tok meg helg.Misforstå meg rett, jeg er glad i jobben min, men noen ganger blir jeg så lei at jeg skrur helt av. Så, i dag har jeg blitt gjort ekstra oppmerksom på hvordan ting man vanligvis elsker å gjøre, kan gjøre en kvalm bare av tanken? Er det her fenomenet “for mye av det gode” spiller inn? 

Jeg må legge til at det føles ganske merkelig å bruke dette som en plattform for utløp av klaging, men skal jeg ta dere med inn i hverdagen så får dere være med på de mindre glansfulle dagene også. Uansett. Jeg har samla sammen spørsmåla fra spørsmålsrunden, og skal starte på svarene nå, så dere hører fra meg igjen i morgen tidlig!

Instagram: Jealise

Photoshoot i 70km/t

God Fredag!
Fler som gleder seg til helg?!! Denne.uka.har.gått.så.sakte. Kanskje fordi jeg har hatt så mye å gjøre at dagene har blitt strekt ut lenger enn de pleier? Helt siden tiden på universitetet har jeg alltid vært et nattdyr når det kommer til å jobbe, og føler at både effektiviteten og kreativiteten har sin peak rundt tidsperioden 23:00-02:00. Derfor tar jeg meg som regel av de oppgavene som krever minst tenking og refleksjon tidligere på dagen, fordi jeg vet at kreativitetsboosten som regel dukker opp på utover kvelden. Flere som kjenner seg igjen?

I går fant jeg tilbake til noen bilder jeg og Karl tok i høst, altså før jeg begynte å blogge fullt. Vi hadde noen idèer om lokasjoner vi ville shoote på, men siden været på den tiden var preget av bitende kulde og snø i overflod, så endte vi med å heller gjennomføre shooten på den mye varmere T-banen i mellom lokasjonene, haha! 😀

Alle bildene er tatt av Karl Myrvang, som dere kan finne på Instagram HER


I forhold til studio, så var det noe helt annet å ta bilder i et vogntog i bevegelse, og jeg følte meg litt som han i Switch et par ganger, haha. Men, det var faktisk veldig morsomt, og jeg synes Karl fikk til noen kule bilder!

Instagram: Jealise

Spørsmålsrunde

HEY!

Jeg tenker at det er på tide med en liten spørsmålsrunde igjen! Det ble en del spørsmål sist, og siden det er mye av de samme spørsmåla som går igjen, så synes jeg det er bedre å samle de opp å svare som et innlegg. Jeg tenker at dette også er en fin måte for dere å bli litt mer kjent med meg. Siden jeg egentlig er en ganske privat person av meg, så er blir det litt enklere for meg å dele ting om meg selv om jeg vet hva dere er faktisk lurer på.

Jeg tenker at vi kan gjøre som sist, hvor dere kan stille spørsmål både her, Instagram, eller på Snapchat.

Instagram: Jealise