Jeg avslører min hemmelighet til nærmest Perfekt hud

Reklame | SKINREPAIR

God onsdag!
Jeg skrev tidligere at jeg muligens har funnet mirakelkuren for huden min, og jeg har gledet meg så mye til å endelig få dele det med dere. Da jeg skrev påstanden ønsket jeg ikke nevne akkurat hvilket produkt jeg hadde startet å bruke, fordi jeg ville la produktet gi maksimal effekt før jeg ga meg opp en helhetlig mening. Det er nemlig SKINREPAIR som har reddet huden min.
Huden min plaget av mye rødhet, irritasjon, store porer, nupper og underliggende kviser, og uansett hva jeg gjorde for å dekke det til så så det bare verre ut. Jeg har prøvd meg igjennom et mangfold av forskjellige hudpleieprodukter, kvisekurer og andre sterke midler som Basiron for å prøve å forbedre huden min. De sterke kremene fungerte kanskje midlertidig mot kvisene, men rødheten, tørrheten og irritasjonen ble bare verre, så da var jeg like langt. Derfor bestemte jeg meg for å prøve SKINREPAIR ettersom jeg hadde lest så mye om det på nett og andre blogger. Og det er jeg så glad for at jeg gjorde! Allerede etter 2 uker begynte jeg å se at huden forbedret seg ved å at rødheten var dempet, og kvisene ble mindre. Etter 3 uker så både jeg og de rundt meg en betydelig endring i huden min, og jeg fikk komplimenter i hytt og pine på hvor mye huden min stråler. Nå har jeg brukt SKINREPAIR i 2 måneder, og  huden min har holdt seg stabil og tilnærmet feilfri siden! Jeg er så glad for at letingen er over, og at jeg endelig har funnet noe som virkelig fungerer. Etter-bildet er raw rett fra kamera, helt uten sminke. Jeg er helt fascinert over hvor frisk og sunn huden min ser ut nå, og hvordan den gløder som en naturlig highlight. Jeg kan faktisk ikke tro at dette er min hud. Nå føler jeg meg faktisk mye finere uten sminke enn med, og det har definitivt økt min selvtillit når det kommer til utseende. Og dette kun av å ta en tablett ved frokost, og en ved tannpuss.

Hva er SKINREPAIR?
SKINREPAIR er et kosttilskudd som bidrar til en normal hud. Det består av en unik sammensetning av den patenterte ingrediensen Peptan® (kollagen), sink, vitamin A, vitamin C, granateple og tomatekstrakt. Det som er unikt med SKINREPAIR er at den reparerer huden fra innsiden, en effekt som er nærmest umulig å oppnå med kremer som påføres på utsiden.

 

Bestill SKINREPAIR til KAMPANJEPRIS!
SKINREPAIR koster vanligvis 399,- i måneden, men om du bestiller igjennom
min lenke får du kampanjepris på kun 249,-!
⭐️
Bestill SKINREPAIR her⭐️  (Det lønner seg å bestille raskt før tilbudet går ut)

Video Tutorial: Easy Minimal Makeup

God tirsdag!
Nå har jeg endelig klart å få til en video! Jeg har hatt lyst til å prøve meg på dette lenge, og det var mye mer tungvint enn jeg så for meg. Greit nok at selve filmingen og klippingen tok sin tid, men det å lære seg at man må endre størrelse før man laster opp til YouTube og selve opplastingen tok mildt sagt en evighet. Siden dette er min første video så er den ganske basic (uten audio f.eks.), men jeg håper det blir litt bedre neste gang, haha.. Denne gangen filmet jeg en kjempe minimalistisk look som er spesielt passende nå på sommeren som jeg liker å freshe meg opp uten å bruke så dekkende ansiktsprodukter. Appropos ansikt! Huden min har blitt vanvittig mye bedre i det siste takket være et spesielt produkt jeg kommer til å avsløre til dere i morgen! 😍 Stay Tuned!

Produktene jeg brukte:

Nivea Q10 Moisturizer Day Cream 

Makeup Mekka Colour Correcting Concealer, Yellow

Dior backstage Foundation w1

Isadora Light Up Brightening Cushion Concealer

Sleek Makeup Face Form Palette, Medium

Anastasia Beverly Hills Dip Brow pomade

Maybelline Tattoo Brow, Medium Brown

Maybelline Mascara Lash Sensational Mascara

 

Tons of Rock 2019 🤘

Nå som jeg tilbake og ser igjennom kamerarullen så oppdater jeg at jeg har noe materiale som ikke rakk å komme på bloggen før jeg dro avgårde. Sånn som bilder fra Tons of Rock festivalen i Oslo! Men hey, bedre sent enn aldri, eller? Jeg prøvde å ta med kamera for å ta noen bilder under konserten, men selvfølgelig ble jeg altfor oppslukt av opptredende at jeg nesten ikke tok noen bilder likevel… .dårlig blogger, jeg vet. Men det ble i hvertfall noe, og heldigvis har jeg en samboer som som minte meg på å knipse noen antrekksbilder før jeg dro også.

/ T-shirt: River Island / Belte: BikBok / Skinnskjørt: Zara / Smykker: H&M / Øredobber: Weekday /Vi dro bare på lørdagen, og jeg var mest gira på å se Dream Theater, In Flames og Def Leppard. Dream Theater var fantstisk, som forventa.  Jeg har ikke hørt de live før, kun John Petrucci (en av mine favoritt gitarister) under G3 konserten i fjor. In Flames var definitivt de som lagde mest liv blant den litt yngre garden der,  og jeg personlig synes det var sinnsykt FETE!.  Siden jeg har vokst opp med rock og metal rundt meg , så var det veldig nostalgisk å høre Def Leppard. Det er ikke et band jeg ville dratt å se for seg selv, men veldig god stemning. Det var så gøy å se alle generasjoner ha det gøy til den samme musikken. Circus Maximus! et norsk band vi oppdaget da de varmet opp for Kamelot for en stund tilbake! Verdt å sjekke ut om du liker den typen musikk. Eller hvem er det egentlig jeg prøver å lure. Dette er Blogg.no, lol, ingen av dere liker noe av dette, og dette innlegget er vel egentlig litt malplassert, but it´s a piece of me.

Jeg var egentlig en smule overrasket over folkemengden på festivalen, man skulle trodd at det var flere som deltok, gitt at den nå er flytta til Oslo og har såpass store artister som opptrer. Interessen er kanskje ikke like stor blant folk lenger? Trist.

Intagram: Jealise

Endelig tilbake! Men hvor ble jeg av?!

Hei igjen!
Det ble et lite opphold fra bloggen under perioden vi tilbragte i Azerbaijan. Det var rett og slett null tid for annet enn shootinger,  ekskursjoner, moteshow, og andre spennende arrangement. Du vet når du skulle ønske det var flere timer i døgnet? Akkurat slik var det hver dag. Jeg Men det gjorde meg ingenting, gitt at jeg trives i hektiske omgivelser og kun ser på stress som en utfordring. Nå er vi tilbake i Norge, og det har akkurat sunket inn hvor mye vi har opplevd på så kort tid! Jeg har så mye jeg gleder meg til å dele med dere etterhvert. Dagen i dag har gått ut på å utføre intervjuer for titals aviser og media i Azerbaijan, så jeg er veldig spent på resultatet, selvom alt kommer til å bli oversatt til Azerbaijansk.Jeg merker det er deilig å være tilbake på kontoret med vanlig rutine, og ikke minst få i gang denne bloggen igjen! Det har klødd i fingrene etter å redigere og skrive igjen.  Disse bildene tok vi like før jeg dro avgårde, og jeg bare elsker slike kåper! Jeg synes de gir antrekket et så classy preg, samtidig som det er veldig hverdagslig. Jeg har lenge vært på utkikk etter en kåpe av en slik kamel-farge, så dukket den plutselig opp på Zara! Mitt tips når det kommer til fargevalg av jakker er å gå for nøytrale farger, da synes jeg at man får mulighet til å bruke de oftere. / Kåpe: Zara / Topp: en boutique i Vietnam / Bukse: Gina Tricot / Sko: Vegabound / Smykker: Glitter / Øredobber: Weekday / Veske: Tiger of SwedenInstagram: Jealise