The best view of Baku

Jeg tenkte å endelig dele noen bilder fra Azerbaijan! Under vår siste kveld tok Shervin oss med til sin favoritt restaurant i Baku, nemlig Gate25. Hun har skrytt av dette stedet helt siden prosjektet startet, og jeg skjønner definitivt hvorfor! Denne luksuriøse plassen lokalisert i 25. etasje har sin egen restaurant, bar og hage-lounge. Det er det perfekte stedet for enhver anledning. Enten om du ønsker å dele et måltid med venner eller familie, slappe av med en shisha, eller bare komme innom for en fresh cocktail. Og det beste av alt? Mens du nyter maten, drinkene eller shisha´en, har dette storslåtte stedet utsikt over hele byenHer får du den beste utsikten over Baku!

ENGLISH: I thought I would finally share some pics from Azerbaijan! During our very last night, Shervin took us to her favourite restaurant in Baku; Gate25. She had been raving about this place since this project initially started, and I definietely understand why! This luxurious place located at the 25th floor contains it´s own restaurant, bar and garden lounge. It is the perfect place for any occasion. Whether you want to chillout with a shisha, share a meal with your friends or family, or just stop by for a fresh cocktail. And the best part? While enjoying your food, drinks or shisha, this grand place overlooks the whole city! It is fair to say it is the best view of Baku.

All photos taken by visual artist Edmond Yang 

Ukas planer. Jeg trenger deres tips!

Heya!
Først og fremst må jeg si tusen takk til alle som klikker seg inn hver dag, det er veldig motiverende å blogge når man ser slikt engasjement!
Jeg har skrevet en kort ukesplan slik at dere kan henge med litt mer på hva som skjer i hverdagen min, og vet hva dere kan forvente dere av innlegg fremover.

I dag, onsdag:
Siden vi har vært på ferie i Sarpsborg i sommer og lånt huset til besteforeldrene mine, så skal vi ha en storrengjøring før de kommer hjem igjen. Vi skal vaske hele huset, slå plenen og vaske taket. Ja, taket ute. Med høytrykkspyler. Det trengs.. Senere har jeg satt av tid til å planlegge blogginnleggene fremover, jeg har mye halvferdig som jeg trenger å ferdigstilles.

Torsdag:
På torsdag skal jeg endelig tilbake til Eco Cult igjen og freshe opp håret. Jeg skal ta ut keratinfestene, så jeg er veldig spent på å se tilstanden til håret mitt etter 4 måneder med extensions. Nå har jeg også latt det hvile fra sølvsjampo en stund, og jeg skjemmes litt når jeg ser hvor gult det har blitt.. jeg gleder meg til å bli sølvfarget igjen.
Bloggmessig så skal jeg skrive et review-innlegg for et nytt sminkeprodukt.

Fredag:
På fredag må vi dra på leting etter en ny induksjonstopp til komfyren vår. Selvfølgelig klarte jeg å knuse den med en stekepanne da jeg lagde mat. Altså, det å være hardhendt er en forbannelse? alt jeg tar i ryker?? På fredag må jeg også begynne å pakke ned ting i leiligheten, men først trenger jeg å finne esker til å pakke ned med.. hm

Lørdag
Hele lørdagen har blitt satt av til bloggproduksjon. Jeg blir ikke den første bloggeren til å nevne at det ligger mye mer jobb bak å blogge enn folk flest tror, så det er godt å tenke at jeg har en hel dag til å samle opp nye bilder, og kanskje video?

Søndag: 
Hele søndagen går til å å flytte ting fra leiligheten til et lager. Jeg synes et lager er en god løsning for å slippe å måtte flytte ALT på èn dag den dagen man flytter. 

Jeg trenger deres tips!
Jeg ønsker veldig gjerne at dere kommer med forslag til hva dere savner/vil se på bloggen fremover. Tips meg på melding eller i kommentarfeltet! 🙂

Vi flytter til…..

Hei kjære lesere! 
Jeg har lagt inn noen re-posta bilder i dagens innlegg, fordi vi nå er midt i flytteprosess og dagene går i ett. Helt siden vi fikk Balto (hunden vår) så har jeg hatt lyst til å flytte til en plass med et mer tilpasset uteområde for han. I høyblokk på Majorstua er ikke akkurat den mest gunstige plassen.. Misforstå meg rett, vi bor jo bare et steinkast fra Frognerparken og andre flotte turområder, men vi er på utkikk etter en bedre hageløsning for han. Vi blir å bosette oss i Oslo igjen, men i et område som ikke er midt i den travle gryta. Jeg gleder meg allerede, og jeg kommer til å oppdatere her underveis.


Bildene er tatt av Anna i hennes Boudoir studio i Oslo. Hun jobber som bryllupsfotograf og bruker i hovedsak Boudoir studioet til å ta bilder som blir gitt som morgengave. Så om du selv er kommende brud, eller kjenner noen som er, så er dette et kjempe godt tips til morgengave! Anna har lang erfaring som fotograf, og siden boudoir kundene hennes som oftes ikke er modeller, så har en god evne til å få deg til å føle deg komfortabel foran kamera, noe som er avgjørende for at bildene skal bli så naturlige som mulig. Personlig er jeg ekstremt selektiv med hvilke jobber jeg takker ja til, og hvilke fotografer jeg samarbeider med, og ville derfor ikke anbefalt noen jeg ikke er genuint fornøyd med samarbeidet til. Jeg må nevne at jeg alltid er veldig skeptisk til å ha lite klær på bilder, fordi det er en fin linje mellom hva som er klassisk pent, og rett og slett vulgært. Men, jeg synes Anna fikk til et mykt og uskyldig utrykk med bildene sine.

Kontakt
Hjemmeside: AnnGrig Photo

Facebook: AnnGrig Photo
Instagram: AnnGrig_Photo

Simple yet Stylish

Reklame | affiliatelenker

God morgen! 🙂
Som jeg har nevnt før, så er jeg litt obsessed med jakker, da spesielt kåper. Denne gangen har jeg på meg en grå en, som jeg har kombinert med en lang, hvit, oversized skjorte. En slik type skjorte synes jeg er et must-have basisplagg, fordi det er så mange forskjellige måter å bruke den på! Den kan for eksempel knytes opp, brukes som kjole med et belte, eller bare som noe å ha utenfor antrekket som en “cardigan”. Jeg tiltrekkes som oftes av slike enkle plagg som er komfortable, men fortsatt classy, så dette er nok den rette balansen for meg. Klokka og øredobbene (som jeg selv glemte å ta på…) synes jeg er prikken over i-en som binder antrekket sammen.

(Click →) Oversized Shirt (left): Trendyol / Oversized shirt (right): Arket  / Earrings:Michelle Studs Gold/  Watch: MockbergCoat: Rut&Circle

Endelig har jeg satt meg ordentlig inn i affiliatesystemet og kan bruke det aktivt! Det er viktig for meg, fordi det skaper så mye større verdi for dere lesere. Er det ikke mye mer interessant å lese fashion/outfit innlegg om man finner linker til det man selv vil klikke seg hjem direkte i innlegget?
Følg meg gjerne på Instagram HER.

Under construction

Hei blogglesere!
Det har vært litt mindre aktivitet fra meg i det siste fordi jeg har drevet med en del endringer av bloggen, og har brukt mye tid på å få ferdigstilt en ny og forhåpentligvis oppgradert versjon. Jealise Vol. 2 I guess. Med en del funksjoner som jeg har savnet, som Google Translate osv. Den vil være oppe og gå fortløpende, så snart alt av design osv. er ferdiggjort! 🙂

 

English: to all my non-norwegian readers: I am making major changes to the blog, and in about a week or so you will finally be able to translate my post with a simple Google translate button! 

In the meantime: Follow me on Instagram @Jealise