8 Hacks for å lykkes med Vipper

God dag!
Jeg elsker å bruke vipper, og jeg var spesielt glad i å ha vippeextensions. Men, jeg synes ofte det er penest med lite øyesminke, og med extensions så har man ikke så veldig mye valg. OG, det er veldig deilig å kunne gni seg i øya, hehe. Så da synes jeg at strip lashes et godt alternativ. Jeg tenkte derfor å dele mine tips for å lettere lykkes med løsvipper.

1. Velg riktig vipper for deg.
Jeg synes det er mye enklere å få et naturlig resultat med vipper som har mer “mellomrom”, fremfor de med en lang sammenhengende strip. Jeg bruker litt av begge deler, men synes fortsatt typen til venstre er enklere å påføre.2. Bøy vippene.
Jeg pleier å “tøye” de ved å bøye litt på de så de mykner opp. Det gjør det enklere å applikere de, og minsker sjansen for at de spretter opp i endene utover dagen. 

3. Trim vippene
så de passer ditt øye. Som regel er vippene alt for lange, og trengs å klippes så de passer. Jeg holder de opp mot vippekanten og måler, og klipper de så de dekker ca 3/4 av vippekanten. Jeg liker ikke at de når helt inn i det innerste hjørnet, da har de en tendens til å se unaturlige ut, og sjansen for at de spretter opp er større. I tillegg merker jeg mindre til de om de ikke sitter helt inn i hjørnet

4. Bruk riktig Lim.
Riktig lim for meg er et lim som holder lenge, men som også gjør det mulig å bruke vippene igjen. Jeg har prøvd meg rundt med litt forskjellig, men faller alltid tilbake til det gode gamle Duo limet. Denne finnes også i sort!! men jeg har ikke funnet det i Norge enda.. Det jeg elsker med dette limet er at man enkelt kan dra limet av løsvippene når man tar de av! Dette gjør at man enkelt kan bruke vippene igjen. Andre lim blir alt for seigt når det tørker, og er dermed ikke like lett å dra av uten å ødelegge løsvippene.

5. La limet tørke.
Har du problemet med at vippene “sklir rundt” og lager klin når du skal lime de på? Det pleide jeg å ha, helt til jeg begynte å la limet tørke litt først! La limet tørke i ca 40 sekunder før du påfører vippen, da har limet stivnet litt og fester seg bedre uten å skli like mye rundt. Og husk: et tynt lag med lim holder lenge.

6. Bruk eyeliner
og tegn en tynn linje hel nederst ved vippekanten. Dette gjør at kanten av løsvippene skjules mer.
7. Påfør maskara først.
Det gjør også at vippene ser mer naturlig ut når de blendes sammen med dine egne. Og om du har helt lyse vipper sånn som meg, så ser det bare bedre ut når de også blir sorte, hehe.

8. Bruk pinsett til å påføre vippene.
Da får man mer presisjon når ma
n skal sette de på. Jeg skjønner ikke hvordan noen klarer å bruke fingrene, men dette er vel litt smak og behag. 

That´s it! Håper dere fikk bruk for noen av tipsene, og at det blir litt enklere å samarbeide med løsvippene neste gang! 🙂 

Instagram: Jealise

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg