En av grunnene til at jeg blogger

Hei!
Et av spørsmålene som dukket opp under spørsmålsrunden var “hva er grunnen til at du blogger?” denne traff meg, og satt i gang en helt egen tankeprosess. Det er selvsagt en kombinasjon av grunner, men en av de sterkeste grunnene er det kreative aspektet som følger med bilder og redigering. Jeg har alltid vært avhengig av ha noe kreativt å sysle med, og nå har kamera har blitt de nye malepenslene, og dataskjermen det nye staffeliet. Den eneste forskjellen er at jeg kan dele materiale med dere der ute (selvom jeg stadig får forespørsler av de få av mine nærmeste om å dele tegninger og malerier her også, men det blir plutselig litt for privat, rart?)

Jeg vet at jeg har skrevet om dette før i et innlegg med bilder som ligner på disse, men jeg synes at det en god demonstrasjon på hvor lite som trengs for å gjøre helt “vanlige” bilder om til noe helt annet- kun ved hjelp av litt lys og bevegelse! Kanskje jeg burde starte med en fast dag hvor jeg legger ut slike ting? typ “kreativ onsdag” eller lignende? Hva tenker dere her?

Det må nevnes at jeg ikke anser meg selv som noe annet en en amatør når det kommer til foto, men jeg synes det er interessant å se hvordan ting utvikler seg ved å sammenligne nyere materiale med det jeg produserte da jeg først starta. Jeg tenker at om jeg bare fortsetter med den samme interessen, så vil ting gradvis utvikle seg videre, ikke sant?

Instagram: Jealise

3 kommentarer

Siste innlegg