02/19 Fresh Silver

Hei igjen!

Jeg har tidligere skrytt av min frisør Charlotte Stenseth, og det gjør jeg nok en gang! Som vanlig så kunne jeg ikke vært mer fornøyd med resultatet fra mitt siste besøk hos Skum Frisør, Oslo.

Grått hår krever mye jobb siden fargen ikke holder like godt som andre “ekte” farger gjør, og dermed vaskes bort fortere.  Jeg klarer å opprettholde fargen til en viss grad med sølvsjampo, men det trenger definitivt en touch-up med farge en gang i blant. Før timen vasket jeg håret med en rensesjampo slik at alle pigmentene fra sølvsjampoen skulle gå bort, og jeg satt igjen med noe som så veldig gult ut….. Det er tross alt nesten 6 måneder siden sist jeg fikk det farget, så jeg er ikke overrasket. Hehe.

Vi klippet også en del av lengden, ettersom vinteren har tært i stykker tuppene. Jeg foretrekker heller litt kortere, men sunnere hår, enn langt og flisete. Det får uansett håret til å virke mye tykkere. Er dere enig?

FØR & ETTER:

 

Charlotte er høyst kompetent innenfor faget, og er ekstremt talentfull med farge. Det som gjør meg spesielt komfortabel i stolen hennes, er hvor forståelsesfull og kunnskapsrik hun er i forhold til hva man ønsker seg, og hva som er realistisk å oppnå med det utgangspunktet man kommer med. I tillegg er hun verdens hyggeligste å tilbringe tid med under prosessen. (Behandlingen er sponset)

For å booke time med Charlotte:
Trykk her! – Online booking link

Tlf nummer: +47 943 04 065
Instagram: Charlotte_hairandmakeup

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg