Great hair day EVERYDAY!

Reklame |

Hei!


I forrige uke var jeg hos Eco Cult Frogner for å ordne håret. Jeg skulle originalt kun tone det, men så endte det med at jeg kom tilbake dagen etter for å sitte hårmodell for Great Lenghts keratin extensions! Etter at jeg klippet av en del av håret sist jeg var hos frisøren så savnet jeg fort den gamle lengden, så da passet det bra å prøve extensions. 

Dette blir første gang jeg bruker løshår, og jeg har egentlig alltid vært veldig skeptisk til det, fordi jeg har fått for meg at det sliter i stykker håret. Dette er tydelig ikke tilfelle om det settes inn riktig, og at det blir tatt riktig vare på av en selv. I salongen fikk jeg god innføring i nettopp hvordan jeg skal gjøre dette. Jeg fikk  blant annet med meg både sjampo og balsam tilegnet løshår, i tillegg til en børste som gjør det mulig å gre seg på vanlig måte, uten at det skader noen av festene.

Eco Cult er spesialister på løshår med over 20 års erfaring, så jeg følte absolutt at jeg var i trygge hender da jeg satt i stolen. En annen ting jeg satt veldig stor pris på da jeg var i salongen, var hvor godt de kommuniserte med meg under konsultasjonene. Jeg følte at vi kom til en enighet sammen, og at frisørene hadde full forståelse for hva jeg ønsket. Vi startet med at Annette la i en fargevask for å tone håret kaldere, før festene ble satt inn av Arta ved hjelp av ultralyd og kaldluft.

En annen bekymring jeg originalt hadde angående løshår, var om jeg kom til å merke at de var der, og at det skulle være vanskelig å style det. Men det er tvert i mot! Jeg merker ingenting til festene med mindre jeg faktisk tar på de, og det kan styles og ordnes akkurat som vanlig hår. Jeg er mer enn fornøyd og jeg ELSKER mitt nye lange hår! Det blender seg helt perfekt inn med mitt naturlige hår, så man har ingen sjans til å se at det er løshår. Sammenlignet med andre typer løshår så varer disse festene i hele 4 måneder før man må bytte det ut Bra, ikkesant?!

Tanker?

 

Instagram: JEALISE

Følg meg på Bloglovin HER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg