How I do my Brows

Hello!

Nå var det på tide å farge og ordne bryna mine igjen, så jeg tenkte jeg kunne lage en liten demo på hvordan jeg gjør det! 🙂

Slik ser de egentlig ut, etter at fargen har gått helt bort. Jeg pleier ikke å nappe de noe særlig, jeg tar kun bort hår i midten og litt under om det er noen hår på skikkelig villspor.

Jeg har litt forskjellige farger som jeg liker å bruke, men denne gangen gikk jeg for denne fra Depend. Denne har jeg sikkert brukt i snart 10 år, haha..

For best mulig resultat grer jeg fargen på med en kost, og prøver å unngå å få noe av fargen på huden. Jeg lar fargen virke i ca 15 min før jeg tørker den bort med en våtserviett eller bomullspad.

Jeg liker å fokusere brynene oppover hele tiden, for å få et mer våkent blikk. Jeg syns også det er enklere å tegne inn senere om alle håra peker oppover.

For å tegne inn bruker jeg enten en dip brow eller et pudder. Jeg pleier å bare fylle inn helt nederst, og der det er “hull” fordi det mangler hår.

Jeg liker også å bruke en concealer under brynet for å skape en mer sharp look, og “rydde opp” der det eventuelt har satt seg farge på huden.

Jeg eeelsker å bruke øyenbryns-gel. Det gjør at bryna holder seg på plass, og jeg syns det gjør det lille ekstra siden det får håra til å se ut som hår, om det gir mening, haha. Jeg har vist disse flere ganger her, og det er fordi jeg er genuint fornøyd med resultatet de gir. Den lyse “fiber filler” er av en gullfarge med litt glitter, som gir en 3D effekt på bryna!

Slik ser de ut til slutt:

Tanker?


Instagram:JEALISE

1 kommentar
  1. Så utrolig pene øyne du har…😊 Jeg prøver å prøver, men føler ikke at jeg får til mine bryn. Men øvelse gjør mester, så jeg får kanskje ikke gi opp ennå 😊 Ha en fin dag….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg