Simple updo for bad hairdays

God dag!
I dag merker jeg at energien endelig er tilbake etter en uke med sykdom, slapphet og egentlig ganske dårlig kosthold. Jeg merker så fort på kroppen min at den har det bedre innvendig så snart jeg får orden på søvn og får i meg nok mat. Selvom mat er det siste som frister når man er syk, siden alt smaker papp? Uansett, så snart jeg følte meg bedre tok jeg på et ferskt lag med selvbruning, fiksa meg, og tok noen nye bilder. Uansett hvor mye jeg liker hvordan håret ser ut  når jeg lar det henge ned, så trives jeg best med håret bort fra ansiktet, så jeg setter det som regel alltid opp i strikk. Jeg gjør egentlig bare noen enkle steg for å få det til å slikt ut, og har prøvd å demonstrere med litt bilder.
Det første jeg starter med er å sette håret opp i en hestehale (jeg liker den litt høyt opp), og løsner litt på håret foran for å skape litt (eller mye) volum. Så tar jeg tak i enden av hestehalen, snurrer den rundt strikken og fester den igjennom strikken igjen. Voilà!

Jeg avslutter med hårspray for å få babyhåra (kalles det egentlig det?) på plass. Og som dere sikkert husker fra ungdomsskolen så blir denne Proffs hårsprayen ganske stiv, så LITT holder lenge, hehe.

Jeg har latt håret hvile fra all slags sølvsjampo siden sist jeg var hos frisøren, så det har fått en litt varmere tone igjen. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det, men jeg skal hvertfall tilbake i morgen for en liten oppfriskning. Jeg kommer til å oppdatere med bilder her, for vi går for litt mer “hverdagslige” innlegg nå, ikkesant? 😉 

 

Instagram: Jealise
Bloglovin: Jealise

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg